Training systeem

via healthsoftware.nl kunt u de software direct uitproberen

Healthsoftware RV is gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale systemen voor het in stand houden van een gezonde levensstijl. Een van de voorzieningen waarvoor u bij ons terecht kunt zijn gepersonaliseerde trainingsschema apps. Deze apps kunnen worden ingericht op basis van persoonlijke doelstellingen.

App voor de weergave van een persoonlijk trainingsschema

Steeds meer mensen zien de grote waarde in van het gebruik van een app voor de weergave van een persoonlijk trainingsschema. Trainers in sportscholen, fysiotherapeuten en andere personal trainers maken graag gebruik van dit soort voorzieningen om gebruik te kunnen maken van gepersonaliseerde trainingsschema’s. Dit is van groot belang aangezien ieder persoon een andere behoefte hierin heeft. Naast de toename van professionele gebruikers neemt ook het gebruik van deze gepersonaliseerde health and body apps bij particulieren toe omdat steeds meer mensen de voordelen inzien van het volgen van een gericht trainingsschema.

App voor het volgen van een fitness schema

Healthsoftware RV is een uitstekende leverancier als u op zoek bent naar een app om te gebruiken voor het bijhouden van een fitness schema. Onze systemen bieden volop mogelijkheden om deze in te richten op basis van persoonlijke doelstellingen. Trainingsschema’s bestaande uit mooie 3D afbeeldingen en tekstuele uitleg van oefeningen brengen de informatie op de meest duidelijke manier over. De trainer kan het schema volledig zelf vormgeven. De oefeningen zijn ingedeeld in groepen (waaronder spiergroepen) wat de app een overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk karakter geeft.

Contact

Onze gepersonaliseerde trainingsschema app is te gebruiken op alle gangbare digitale systemen. De voorzieningen worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs, zonder dat hiervoor lange abonnementen moeten worden afgesloten. Heeft u interesse in meer informatie over deze apps of kunnen wij u helpen met persoonlijk advies hierover? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn iedere dag van de week telefonisch bereikbaar via 085-8086889U kunt via healthsoftware.nl ook de software uitproberen.