QR Systeem

QR systemen worden tegenwoordig veelvuldig toegepast voor verschillende vormen van informatievoorziening. Deze systemen zijn ook uitstekend toepasbaar in de gym of sportschool. Healthsoftware RV heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van QR systemen voor deze toepassingen en biedt veelzijdige mogelijkheden hierin. De door ons ontwikkelde toepassingen dragen bij aan het optimaliseren van het gebruik van de mogelijkheden die een gym of sportschool biedt.

Toegevoegde waarde van het gebruik van QR codes

QR codes worden tegenwoordig steeds meer gebruikt en dat is goed te verklaren. Deze vierkante barcode met zwarte blokjes op een witte achtergrond kan uitstekend dienen voor verschillende vormen van informatievoorziening. Deze informatievoorziening kan betrekking hebben op een veelzijdigheid aan onderwerpen waaronder voor health doeleinden. Dit is de reden dat ook sportscholen en gyms hier steeds meer gebruik van maken.

Healthsoftware RV voor QR systemen voor sportscholen

Healthsoftware RV heeft QR systemen ontwikkeld die te gebruiken zijn door sportscholen en de bezoekers hiervan. Deze speciaal ontwikkelde QR codes en bijbehorende apps zijn voor veel zaken toepasbaar en kunnen gepersonaliseerd ontwikkeld worden. Het gebruik hiervan biedt mogelijkheden om persoonsgegevens van bezoekers van sportscholen op te slaan en hier trainingsschema’s of andere instructies aan toe te voegen. Doordat hierbij gebruik wordt gemaakt van een optimaal beveiligde omgeving is het uitgesloten dat de gegevens op het internet terecht zullen komen. De QR codes zijn te scannen met een smartphone.

Informatie of persoonlijk advies over het gebruik van QR codes in een gym

Healthsoftware RV biedt veelzijdige mogelijkheden in het gebruik van QR codes in een gym of sportschool. Deze kunnen geheel naar eigen wens worden ontwikkeld. Daarnaast onderscheiden we ons door een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies over het gebruik van QR codes. Wij zijn iedere dag van de week telefonisch bereikbaar via 085-8086889U kunt via healthsoftware.nl ook de software uitproberen.