Health Software

 

Via HealthSoftware.nl kunt u de software direct uitproberen

Het in stand houden van een gezonde levensstijl is actueler dan ooit. Niet alleen onze huidige veeleisende maatschappij vraagt veel van ons maar ook externe invloeden kunnen hierbij een belangrijke rol spelen. Healthsoftware RV heeft een veelzijdig aanbod van digitale systemen om een gezonde levensstijl in stand te houden. De systemen zijn ontworpen om de gebruikers te voorzien in de meest praktische informatie op het gebied van fitness en andere aspecten die betrekking hebben op de gezondheid.

Fitness app voor begeleiding in vorm van trainingsschema’s

Healthsoftware RV is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de voorziening van gezondheid technische informatie aan de gebruikers. Hiervoor ontwikkelen wij apps en andere vormen van informatievoorziening die onder andere gericht zijn op de begeleiding bij het gebruik van trainingsschema’s. Deze schema’s zijn tot in detail ontworpen en gericht op personal training, fysiotherapie en fitness. Veel sportcentra, personal trainers en fysiotherapeuten maken al een lange tijd gebruik van de digitale mogelijkheden die we op dit gebied bieden. Daarnaast maken ook veel particulieren graag gebruik van onze digitale schema’s om op deze manier juist niet gebonden te zijn aan een personal trainer of coach. De systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk ingericht waarbij in de uitleg gebruik wordt gemaakt van 3D afbeeldingen.

Digitale voorziening voor het inplannen van ruimtes tijdens de corona periode

Naast de virtuele begeleiding bij het gebruik van trainingsschema’s, hebben we ook systemen ontwikkeld die gebruikt kunnen worden als digitale voorziening bij het inplannen van ruimtes. Hiermee kan een beschikbare ruimte optimaal worden benut. Dit is niet alleen erg praktisch in de vertrouwde dagelijkse samenleving maar ook in het “nieuwe normaal” dat is gevormd als reactie op de uitbraak van het coronavirus. Door gebruik te maken van onze systemen kan optimaal gebruik worden gemaakt van ruimtes waarbij de social distance adviezen worden opgevolgd. Deze voorzieningen zijn overal toepasbaar, dus ook in andere ruimtes als sportfaciliteiten.

Health software met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

U kunt bij ons terecht voor health software met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We onderscheiden ons door een zeer aantrekkelijk prijsniveau. Daarnaast verplichten wij géén langdurige verbintenissen. Wij bieden de mogelijkheid om onze systemen 6 maanden lang uit te proberen. De overeenkomsten met Healthsoftware RV worden ook niet automatisch verlengd.

Contact

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze digitale health software systemen of persoonlijk advies hierover. Wij zijn iedere dag van de week telefonisch bereikbaar via 085-8086889U kunt via healthsoftware.nl ook de software uitproberen.